2 dic 2007, 13:33

Недей, красиво цвете 

  Poesía » Otra
597 0 5
 

Повяхваш ли, красиво цвете?

Защо така си клюмнало,

Изящно...?

И защо капкици роса

се сгушват в чашката ти

и те правят да изглеждаш

тъй... нещастно...?

Повяхваш ли, красиво цвете?

 

Не, моля те, недей!

© Джули Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??