Недей ме кори за белия стих!
Аз, както добре го е рекъл поетът,
„... стихове пиша, тъй както умея.“
Започвам да пиша, без сам
какво ще излезе накрая да знам.
В началото ... само
едно безпокойство...
Започвам да дращя с молива навред.
И щом го запиша -
най-изненадан съм аз!
© Минко Андонов Todos los derechos reservados