7 oct 2009, 14:45

Недей забравя 

  Poesía » De amor
975 0 3

Недей забравя!

 

По каменна пътека стъпвам бавно

и чувам всичко, че мълчи -

поспряло, сякаш да поплаче

с твойте хубави очи!

 

Никога недей забравя,

че с нашето "сбогом" не умря

любов, в сърцата що роди се

със рововия цвят на пролетта!

 

Тъй както няма да забравя

искрящи в ярките лъчи

как капеха сълзи горещи

от твойте хубави очи!

© Валентин Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??