Не ме лишавайте от себе си, вие сте сред малкото неща, които имам...
Мои загрижени близки приятели,
не ровете с пръсти в душата ми.
Там и така е разбъркано,
всичко наопаки е обърнато.
Мои любящи и мили приятели,
не се превръщайте в доброжелатели.
И без вас ги имам достатъчно,
не искам да се пазя добавъчно.
Мои верни и скъпи приятели,
оставете ме в самотата ми.
Рискувате опита ви за спасяване
да се превърне в нараняване.
© Славяна Todos los derechos reservados