12 may 2023, 11:25

Неделя, месец май било 

  Poesía
179 0 3

 

Неделя, месец май било

 

Когато ме родила мама,

неделя, месец май било…

И работа не ми допада

от всяко естество.

 

Обичам да се излежавам

и книжка да чета,

във Фейса да си пребивавам

и стихове да сътворя.

 

Телец съм и не го отричам,

и зодията си ценя.

Инат съм, лесно не се вричам

и дълго търся любовта.

 

Ценя приятелството много,

но мога бързо да руша,

обичам хубавото слово,

обидят ли ме действам със рога.

 

Телец съм, зодия чудесна!

Обичам със сърце, душа,

та аз съм зодия известна

и със копита при това.

 

Когато ме родила мама,

неделя, месец май било…

И работа не ми допада

от всяко естество.

 

          Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Yuri (Yuri Yovev) и ДаниелаВиткова (Даниела Виткова), сърдечно благодаря!
  • Имам телци в живота си - най-хубавата зодия! (Съпругът ми също е от нея ) Здраво стъпвате на земята. Честит празник! Здраве и добри хора около вас!
  • Честит празник! Телец!!! 😊🍀
Propuestas
: ??:??