Недоразумение
Запознах се аз с една жена,
в която влюбих се безумно,
но идеята да ми отвърне тя,
й се стори доста неразумна.
Тя мислеше, че всичко е игра,
а трябваше да бъде сериозно,
и с чувствата ми тя се подигра,
което бе за нея грандиозно.
След гаврата й пак съм сам,
а сърцето мое е разбито
и избягах от града от срам,
сякаш куче съм пребито...
Любовта е болест, знайте,
когато влюбиш се неподходящо
и когато вий се колебайте,
не слушайте сърцето си кипящо.
© Балрог Todos los derechos reservados
По скоро ще послуша сърцето си с всички възможни уши