Жадувай ме такава, непокорна,
с черти, посърнали, тъжна и тревожна.
Недостижима, недокосвана с очи
очите твои, в мен не са били.
Ръцете твои, аз не ги познавам,
на сянката ти щрихите не помня,
вкуса на устните не разгадавам.
Жадувай ме така, недостижима
в бурята на страст, неукротима!
Изпивай ме до дъно, безвъзвратно,
като чаша вино пресуши ме,
прелъсти ме, прекърши ме,
утеши ме!
© Миглена Джордан Todos los derechos reservados