6 oct 2009, 0:47

Недостойна? 

  Poesía » De amor
684 0 1

Отблъсната

Изгонена

от нашето светилище.

Жертва.

Безплътна.

Сянка

на своето минало.

Опредметена.

Нечовешка.

Обект

на сексуалността им.

И нищо друго.

И нищо повече.

Недостойна ли съм

за обичане?

© Енд ъф флауърс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??