Недостойна ли бях,
призрак ли бях,
огън загаснал ли - Не
болест коварна -
пречка за твоето щастие?
Та аз съм птица клета,
на мъка злочеста от тебе проклета
да моли и стене,
прошка без умора да проси!
Смях се, песни пях,
с радост и болка живях,
за тебе невинно копнях
и днес кръвта закипя,
от ярост подкладена,
със сълзи наситена
сама заскърбя!
© Соня Todos los derechos reservados