21 jun 2013, 21:00

Недоузрял 

  Poesía » De amor
438 0 1

За зимата ти още не узрях -

любовта ти все във мен ще бъде жива,

пред твойта ласка, без да мисля, спрях...

пред ада - не,

не искам ти да си отиваш!

 

А слънцето - във тебе се множи,

животът ми из тебе се прелиства,

шепа от себе си във мен сложи,

а аз ще я превърна в огнен извор

 

От топлина очите твои кафенеят

... и да чувам как със нежния си глас

до мен любимата си песен пееш -

това искам и до сетния си час...!

 

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??