Защо е това лицемерие
и тази липса на доверие?
Това е просто загуба на време,
която щастието ще отнеме.
Но хората са си такива,
за да са добре, чуждата болка им стига.
Ала лицемерието те разяжда
и лъжата в съзнанието се поражда.
Съмнението като червейче те гложди
и не знаеш на кого да заложиш...
© Лекса Джорджис Todos los derechos reservados
Поздрави!