26 mar 2008, 13:06

Недовършено 3 

  Poesía » De amor
525 0 3
Недовършено 3

Вглеждам се в онези редове,
които питат трябва ли отново,
отново в празни редове,
да пиша със мастило ново?

Трябва ли пътека да се дири,
с къс надежда в прозаичен свят,
с много шпаги, с малко лири
и в който  побеляваш млад...

'95

© Станимир Тахов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??