18 ene 2012, 12:07

Неемоционално 

  Poesía » Otra
512 0 2

още на времето трябваше да ми кажеш
ти си лоша майка
раждаш деца и ги изоставяш
дори не се грижиш
как ги зарязваш сред непознати
от време на време
до къде са стигнали проверяваш
и само толкоз

само че ако говорим в минало време
вярвах
че децата ми са умнички и красиви
и със своите сини очи
с дълги мигли
ще получат достъп
докъдето е нужно за да се развиват

досещаш ли се че говоря за моите чувства
някога
много ми беше трепетно когато ги споменавах
сега съм спокойна
те си живеят все така в мен
и аз все така ги пускам сред обществото
понякога

но толкова ми е преболяло от обвинения
и толкова безсмислено
ми се струва
със тях да те занимавам
отдавна съм се отказала да те вълнувам
с това което аз преживявам

така че да
лоша майка съм
за моите чувства
не съм се научила да си ги спестявам

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??