2 mar 2011, 20:50

Него го няма... 

  Poesía » De amor
1006 0 0

Светът е свършен, него го няма, мъртъв е. 

Cвещите запалени, започвам да плача.

Пламъкът свети, болката пламти.

Cвещите свършват, сълзите - не.

Пламъкът угасва, а страданието не спира.

Него го няма.

© Натали Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??