Чу чуждите стъпки в сърцето си -
малко във ляво и малко надолу.
Засякъл на другите знаците,
ти ги подмина и сам взе завоя -
нехаещ и сляп за проблемите,
които тихо душата дълбаят.
За другите си като слепите...
Но те поне искат да знаят
какво е отвън зад прозореца.
Играта с сърца по манежите
невинно с усмивка поднесъл,
жонглираш. Но знай, че ще си
самотен актьор във спектакъл.
© Петя Кръстева Todos los derechos reservados