Бe нечия,
сега e другата,
излишна до припадък.
Бе любена,
сега е другата, в остатък.
Остана...
Сега е ничия,
на себе си дори не е.
А влюбена, жадуваща, жадувана...
И... всичко в нея - безпорядък.
Каква ще стане, няма и идея.
Ще ù подскажат,
могат и умеят.
Не иска да е само отпечатък,
а неговото копие, придатък.
И влюбена, жадувана, желана.
Оттук нататък...
© Нели Todos los derechos reservados
Благословена си, Златце!
Благодаря ти за докосващия стих!!!