Подобен съм на вчерашното себе си,
различни други минаха край теб.
Но виждаха ли вътре във сърцето ти,
или повтарям, минаха край теб?
Косите ми са леко побелели,
безжалостно и днес е огледалото.
Очите ми обаче са кафеви,
тъй както бяха във началото.
Кафявото е огнен цвят, изгарящ.
Най-силният от всички цветове.
Жесток и страстен, и изпепеляващ,
пленяващ, невъзможен да се спре.
Затуй не ме оставяй да те гледам,
отново бягай, да не изгориш.
Аз друго никога не ще предлагам,
защото гледайки те, чувствам, че болиш.
© Èдин Гравън Todos los derechos reservados