Намирам себе си във мрака.
Налучквам пътя си в мъгла.
И през къпини, и през драка
изнизвам се, като игла.
И нищо не ме спира вече
към оня неизбежен край.
Че миналото е далече
и близък ми всеки рай.
Живота вече е затворен
във дължината на тире.
За мене Бог е отговорен
и той не може да ме спре.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Благодаря, Стойна!
Радвам се на посещението и коментариите!
Благодаря за оценката!Бъдете и пишете и успех през Новата Година!