Пустинният вятър заглажда
следите към дивата, жадна,
бодлива, безплодна акация.
Накацали гарвани смълчани
посрещат безкрайни кервани
с неверници просещи чудо.
Отново и отново огньове
ме стопяват във пепел.
Но остави ме да изтлея, Господи,
очите им слепи са.
© Малката Мис Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Целият свят е пълен с чудеса, но ние сме дотолкова свикнали с тях, че ги приемаме за нещо обичайно »