Една любов неизживяна
тежи в безсънните ми нощи
на душата разпиляна,
що за теб копнее още.
Край мен минават черно-бели
дни без смисъл, дни без цел,
празнувам празните недели -
само тях не си ми взел.
С изплаканите си сълзù преглъщам
неизречени, несбъднати мечти -
нито миналото някак си се връща,
нито някога ще бъдем аз и ти.
© Или Дадарова Todos los derechos reservados