Неизречени истини,
но как да ги изречеш?
Болят неистово!
Неизречени истини...
дори и неизречени
обречени са да са истини!
Някога, някои ще ги изрече!
Тогава времето ще спре.
Тогава ще се разбере,
че любовта до мен ще спре.
И не ще тръгне без мен!
Ще знае, че без мен ще умре
и ще знае, че с мен ще живее!
И този, които умее
някога да ги изрече.
Те ще са вече изречени истини,
и няма да болят неистово!
© Линна-Виделина Todos los derechos reservados