Неизвестното
Моята порода е Човешка!
Мисля за човека и делата му!
Пука ми за тялото,
астрала и душата му!
Какво става след това!?
От къде сме ? Защо сме тук?
Въздухът, храната и водата.
Всичко е измислено за нас!?
Къде е бог ?
Или е Разум-невидим!?
Въпроси, Въпроси!
Нямам Мир, Покой!
"Остави мозъка да почива,
ще подпуши” - казва моят син!
Не мога да се спра!
Все това! Отговори няма!
Наближава краят.
А аз не зная къде
ще отиде всеки от нас!?
Много неизвестни
в човешкия Живот!
Формула в космическа задача!
Решете Я! Решете Я!
Искам да съм жива до тогава!
И с отговора да отида там,
а не в Неизвестното!
© Мина Конарова Todos los derechos reservados