Нежността на твоите ръце,
целувката на топлите ти устни,
те карат цялото ми същество да затрепти
и всички чувства нежно да избухнат.
Любовта ти ме обгръща,
в прегръдката ти се разкривам,
това в което ме превръщаш,
дълбоко в очите ти съзирам.
Потънала в теб докрай,
душата ми с твоята се слива,
няма вчера, утре - само ти.
Обичам те и съм щастлива.
© Александра Борисова Todos los derechos reservados