Нежна е нощта
Вървя по пътя в нощта
и търся своята мечта.
Вятърът гали мойте коси
и ми нашепва "Продължи".
Луната грее приказно красива
и чувствам се свободна самодива.
Звездите обсипват свода небесен
и чува се шепот на песен.
А моята човешка душа,
продължава смело в нощта,
следвайки своята съдба.
Ивелина Стойова
© Ивелина Стойова Todos los derechos reservados