Помня теб - роза в пролетното утро -
спомен чуден за нежна красота.
О, мила, тревожа се що ме чака утре,
о, моя приказна мечта.
Нощните сенки навяват ми печал,
че ти - ангел - си тъй далеч.
Ти си моят прекрасен идеал,
но, уви, не ще те видя веч...
© Георги Todos los derechos reservados