Какво се случи между теб и
мен?
Какво се случи в онзи летен
ден?
Не зная!
Но само за тебе мечтая.
Като лъч небесен ти проби
сърцето
и аз разбрах - за мен ти си
момчето!
Спечелих прекрасната магия
и с нея любовта аз ще
открия.
За да бъда весела, щастлива
и от нежност сърцето да
прелива…
30.03.2004г.
Надя
© Надежда Петкова Todos los derechos reservados