Нежно цвете в синя ваза.
И някаква нега!
Синя нощ омайна,
с приказна луна!
Звездите шепнат тайно,
за нещо, истинско безкрайно!
И откъде незнайно вятърът
довя мириса на любовта!
И в тази нощ омайна
в синя ваза цъфна
нежно пролетта!
© Линна-Виделина Todos los derechos reservados