Най-красива си на света,
нежност топли ми сърцето,
затуй искам да полетя
към теб като птица в небето.
Да разперя криле волно,
на теб аз да кацна,
че в душа има нещо болно,
а ти си тъй прекрасна.
Само трепетът нежен него лекува,
лекува с вълшебство, с чар,
истинската любов се не купува,
от Бога е тя дар...
© Георги Todos los derechos reservados