В тиха мелодична песен
се заслушва и не спи нощта.
Клонът на дърво провесен,
а под него блика нежността!
И протегнати ръцете,
а очи потънали в очи…
Пролет с аромат на цвете.
Огънче разпалват две души.
© Ани Иванова Todos los derechos reservados