Ще пожертвам порива
на моята нежност към теб,
но, все пак, знанието за нея
ще я направи действена
и така ще бъдеш
в ефирната плазма
на моята отдръпната
неучастваща, но съществуваща,
непроявена, но молитвено излъчвана
пречистена нежност.
© Фабер Todos los derechos reservados
нежност.
Много ми хареса!