Нека застанем под слънцето
и целунем се истински днес!
Нека видят ни птиците
и изпеят добрата ни вест!
Нека в небесата просторни
с тебе ний да полетим!
Нека по поля зелени
своя път да извървим!
Нека хората ни видят
и си кажат: "Ама че любов!"
Те не знаят, не разбират
нашия любовен зов!
Нека обичта е свята,
непрестанна, сладка - тя!
Нека, от лъчите сгрети,
се обичаме... до края на света!
22.08.05
© Нина Найденова Todos los derechos reservados