19 ago 2023, 21:41

Нека бъде твоя герой! 

  Poesía » De amor
496 0 0

Нека бъда твоя герой! 

 

Нека бъда твоя герой, принцесо...
Позволи ми...
Позволи ми да бъда силен за теб... 

Позволи ми да бъда усмивката в очите ти... 
Позволи ми да бъда ритъма на сърцето ти... 
Позволи ми да бъда...
Нека бъда твоя герой, принцесо...
Подари ми сърцето си
Подари ми усмивката си
Подари ми себе си
Подари ми...
Нека бъда твоя герой, принцесо...
Аз ще бъда винаги там
За теб... 
Ще бъда твоя герой!
Принцесо...

© Тя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??