14 feb 2010, 22:13

Нека бъдем по-добри 

  Poesía
892 0 1

Боже, покажи какво е любов на моите близки,

не искам да знаят що е омраза.

Боже, дари ги с любов и добро,

аз не искам да страдат.

 

Боже, помогни на всички ония деца,

които са гладни.

Дари ги с любов, прегръдка и топла храна,

душите техни за това са жадни.

 

Боже, направи така,

че животни да не биват убити.

Дай им дом и любов,

за това се молят, горките.

 

Моля те, Боже,

спри тази завист човешка.

И нека човекът си взема поука

от всяка една своя грешка.

 

Боже, направи така,

че да не бъдем сами.

Покажи ни що е любовта,

помогни ни да станем човеци!

© Марина Буюклиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ... и моля те, Боже, дай ни очи да се вглеждаме в себе си! ...Като да виждаме гредата в нашето око, не само тръна в чуждото...
Propuestas
: ??:??