Копринено синьо небе,
с дантелени облаци бели.
Слънце засмяно, игриво,
прави щастливо всяко дете.
Нека да е лято дълги дни.
Топло, свежо лято от зори.
Щурчето сутрин рано да ни буди.
Денят да сбъдва нашите мечти.
Нека да е лято и да зачертне
спомена от миналите дни.
Да се носи дъх на свежест
и лятна тишина по улиците на града.
Нека да е лято и всеки ден
да бъде тъй красив.
Топъл слънчев лъч
да огрява нашите сърца.
Нека да е лято, лято на мечтите.
Нека да е лято, лято в душите.
Нека да е лято, лято в сърцата.
Нека да е лято, мои приятели.
© С. П. Todos los derechos reservados