24 nov 2020, 20:19  

Нека има правда! 

  Poesía » Civil
315 0 0

Правда в нашата родина нека има,

нека не съдията решения да взима,

защото често той става корумпиран

и виновният в затвор не е прибиран.

 

Порочна си е тази наша правосъдна система,

че често облагодетелства който повече дава,

нека съдебните заседатели решения да вземат,

че тъй можем да станем правова държава!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??