числата
на съдбата
ги размесиха
животът
се стъписа
и огъна
числата
на съдбата
ги обесиха
и в дън земя
надеждата
потъна
..........................
животът
си понесе
ориста
защото
пренебрегна
Любовта
© Стоян Минев Todos los derechos reservados