Obra no adecuada para menores de 18 años
А, защо пък не пробваме
да се обичаме...
може пък да ни хареса...
Защо пък да не опитаме?
Никак не е невъзможно
никак не е сложно
ако превъзмогнем егото
нека бъде любов, секс
и светлина...
нека пребъде щастието
и любовта.. нека се раждат и деца...
никога да няма война!
© Христо Манчев Todos los derechos reservados
ама при засечка
само сричаме.