Колко автори различни
в този сайт се срещат!
Някои мъдруват, мислят -
вечно поучават.
Все помагат, все се вричат,
щедро се раздават.
Други пък са вечно тъжни
или - разярени.
Все обидени, излъгани.
Светът им е бреме.
Трета група -
най-щастливи.
Влюбени до лудост.
Нищо друго няма смисъл.
"Любовта е чудо!"
Може да е отредено
да сме тъй различни.
Но за свади няма време.
Нека се обичаме! :)
© Елица Ангелова Todos los derechos reservados
Красиво е, ипълнено с любов..
Това стихотворение ми напомни за мен и за първата ми истинска голяма любов..
Пожелавам на всеки.. да усети любовта.. защото който не знае да обича.. не знае и какво е Любовта
Поздравления Ели..