4 feb 2015, 8:04

Нека сме си ние 

  Poesía » De humor
663 0 2

Напих се пожелание, без мярка!

Защо ми от всичко да си меря?

Нима обувка е, че да ме стяга,

или вечерна рокля от дантела...

 

Вървя изправена без чуждо рамо,

а може и да има някой...знам ли?

В небето нощно облаците само,

напомнят ми, че всичко е реално.

 

Една приятелка край мене боса

от смях не може ключа да умери!

Ооо, май изобщо сбъркали сме входа -

след литър водка кой чете табели?

 

И да ви кажа, много неприлично

държахме се... Не бива да се пие!

По триста дни морални и типични...

Поне шейсет от тях да сме си ние!

© Рая Саварева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Разбира се ,че е просто хумор -животът е твърде сериозен -благодаря!
  • Сполучлив ви е хумора, но това по-скоро е бедствие!
    Да пази Бог и да си събираш ума в главата,че да не изпадаш в центъра на шегата! Амин!Харесва ми! Поздрав от сърце и хубав ден!
Propuestas
: ??:??