Нека съм жива!!!
Аз те целунах... ти се усмихваше.
Аз те прегърнах... тъй се притиснахме.
С пръсти рисувах ореол по телата ни...
Ти ме докосваше нежно. И някак си
в миг се изгубихме в тази магия.
Омайващо шепнеше в ухото ми:"Div-na"...
Аз те поглъщах с поглед и тръпка,
копнееща в твоята силна прегръдка.
Без дъх, от която замирах и чаках
да влеем сластта си в свят необятен.
И взрив от флуидите на атоми гръмнали
до болка да стенат телата разкъсани.
Невидими истини. Погалени нежности...
Любов ли е, мираж или път в безконечност?!
Каквото и ще да е, нека съм жива,
щом прави ме искана, истинска...
и безумно щастлива!!!
© Камелия Todos los derechos reservados