Нека ти разкажа мойта приказка,
в която липсват магия и любов;
в която, незрима и осъдена,
следвам пътя към своя гроб.
Нека ти разкажа за душата си,
по-шарена от всякоя дъга;
но която често губи цветовете си,
обидена, се преражда в сивота.
Нека ти разкажа за годините,
когато малка бях и не разбирах,
че цял живот чакала съм тебе,
за да ти разкажа...
но все не те намирах...
31.03.2010.
© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados
когато малка бях и не разбирах,
че цял живот чакала съм тебе,
за да ти разкажа...
но все не те намирах..."
Никога не е късно, какво означават годините - 15 ли!!!
Прекрасна изповед!!!