по средата съм някак си
между хората
които сънуват банкомати
и тези
дето ходят по дъги
и си подсвиркват
(нелепо е, нали?)
непоносимо уютна е
тази среда
там средните хора
оплакват се мечтаят
(никак май не е нелепо)
крепят цивилизацията
и пишат стихове без рима
© Безделник Todos los derechos reservados