Не ме разбирате?
Разбирам Ви. Прощавам.
В неравноделен такт танцува моята душа...
Мъдрец е казал, че търпението се възнаграждава
и за това ви обещавам - ще търпя.
Не ме обичате?
Обичам Ви - заставен съм.
Да съм със Вас е моята съдба.
Очаквам си наградата, голямата
във свят във който властва Любовта.
Не ми говорите?
Мълчим. И само мислим.
Щурците свирят тихо във нощта.
Какво бих искал повече от Истината?
И как в тълпа от Вас успях да се загубя в Самота?
© Ангел Милев Todos los derechos reservados