Ненацелувани от вятъра,
недоживели старостта-снега,
ненапрегръщани от тишината,
недосънували леда...
Недоизрекли първото ”Обичам те”
на жадната и любеща земя,
нечакано заплакаха снежинките
и се стопиха недолюбени в съня.
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados