Ръцете ти са две пера,
а устните, милувка вятърна.
Гласът ти глас е на страстта,
а ти си толкова старателна,
когато ме желаеш, а това
е непрестанно, ежечасно,
но също аз желая те така -
Жадувам те отчаяно и страстно!...
И жаждата взаимна утоляваме
чрез сливането във една река,
в която даваме, и даваме, и даваме,
телата си един на друг чрез Любовта...
26.01.2013.
© Георги Каменов Todos los derechos reservados