Ненавиждам този свят бездарен,
ненавиждам тези улици и къщи,
ненавиждам хората, живота,
всичко е така противно и несъщо!
Бягам разгневено
и се боря със живота безпощаден,
вече силите ми се изчерпват
от мъчителното време, от борбата със живота!
Падам и се примирявам,
хората минават покрай мене
и дори не се обръщат!
По лицата им чета омраза, безразличие и мъка!
© Албена Todos los derechos reservados
Отърси се от него момиче! Поздрави!