Случайно, незнайно,
превратно.
Сълзливо, свенливо,
понятно.
Потайно, омайно,
лирично.
Щастливо, красиво,
различно.
Опасно, наясно,
критично.
Върховно, духовно,
мистично.
На тясно, но страстно,
екстазно.
Любовно, гальовно,
напразно.
Сезонно, резонно,
и лятно.
Надеждно, болежно,
приятно.
Бездомно, инсомно,
налично.
Копнежно, летежно,
митично.
Безгласно, неясно,
разлъчно.
Навярно невярно
и злъчно.
Несвястно, но бясно,
изпито.
Коварно, сумарно,
убито.
© Велизар Todos los derechos reservados