Неосъществен разговор
Вече седмица стоя до телефона,
предполагам там стоиш и ти,
и никой дума не отронва,
и никой на никого не звъни.
Вече хиляден път едва се сдържам
да не натисна слушалката и да те набера,
предполагам, че и ти едва издържаш
да не набереш любимата жена.
Вече пети път от скрит номер ти звъня
и слушам само твоето "Ало",
знам, че си казваш: "Та това е тя"
и въпреки всичко ми затваряш.
Вече ти пиша 50-ти СМС
и той в графата "неизпратени" стои...
Няма да ти пиша и днес,
защо не ми написа нещо ти?!
Вече десети път репетирам
разговора, който да проведа с теб,
предполагам и ти за него думите подбираш,
но чудно ми е - как ли ще се проведе...
И днес и двамата така нещастни сме,
гордостта прегази любовта ни на перона,
а от щастието ни днес с теб
ни делеше само разговор по телефона...
29.08.2010
© Радослава Михайлова Todos los derechos reservados