10 jun 2016, 7:50

Неозаглавено 

  Poesía » De amor
381 0 0

Никога не ще ми стигне
времето, прекарано със теб.
Нямам право повече да искам
от това, което искаш да дадеш.

 

Не си готов да чуеш, казах,
неизречени до днес слова.
Не си готов да ти покажа
повече, отколкото успях.

 

Няма да успееш да приемеш
нито грам от отреденото за теб.
Не знаеш мястото, което ти заемаш,
колко важно, здраво и голямо е.

 

Нито има как да осъзнаеш
какво е вътре, само вън.
Нито има как да разпознаеш
дали е истина, или е сън.

 

Най-добре така да си остане.
Само повече не го прави –
на съмнение недей подлага
нещо, дето толкова добре личи.

 

Не бях, не съм и няма
да бъда. Без да пожелаеш.
Ти обаче си. Голяма.
Искаш, или не, да знаеш.

© Слънчице Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??