12 jun 2009, 9:06

Непорасъл водорасъл 

  Poesía » De humor
1021 0 29

Съм била такава-онакава...

Ме видели в крачка тук и там...

На прахосмукачка ма равнява -

сичко вътре, вънка - нито грам.

 

Първа пушка, чул да ма наричат.

(Може да не помнят имена?)

Техните пищови га засичат -

дреме ми на  Ф(и)-то на цевта...

 

У градо бил прекора му - Баджо...

Бе, серсемин, туй е псевдоним,

дека на жена ти у гаражо

цел град е паркирал, до един.

 

Съм била такава-онакава.

Що така? - Па я се погледни -

с тоя непорасъл водорасъл,

дето микроскоп не го лови.

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??